Najbolje Rešenje za Vaše Poslovanje.

Naše Usluge

Mi smo tu da bi Vas primetili!

Mi ne bežimo od promena, mi ih podstičemo.
Tako postajemo bolji i pomažemo našim klijentima da se stalno ističu.
Promotivni Porizvodi

Mi smo proširenje vašeg marketinškog odeljenja kada je reč o promotivnim proizvodima. Promo proizvodi stvaraju vezu između vašeg brenda i vaših kupaca. Dajte im prave brendirane proizvode, od promotivnih kancelarijskih predmeta do unikatnih majici i kačketa sa logotipom, a klijenti će ih zadržati dugo, svakodnevno stvarajući nove utiske.
Mobilnost promotivnih proizvoda omogućava vašem brendu da bude viđen daleko izvan granica koje ste očekivali. Veća izloženost brenda - znači više utisaka i više poslovanja.

Šivenje po specifikaciji

Danas u modernom svetu, iako je industrijska proizvodnja tekstila veoma rasprostranjena, uslužno šivenje malih tiraža se veoma vratilo na tržište. Nekada je bilo nezamislivo da nemate krojača u ulici, ali taj trend se vratio na velika vrata. U našoj proizvodnji se može naručiti od komadnih artikala, do tiraža koji prelaze i do nekoliko hiljada artikala. Imamo iskusne modelare i krojače koji će Vas uveriti u našu sposobnost za vrhunski kvalitet odredjenih proizvoda. Korporativno šivenje uniformi za događaje nam je jedan od najtraženijih proizvoda. Rokovi i kvalitet proizvoda su uvek u prvom planu.

Sve vrste štampanja

Uslugu štampe vršimo na skoro svim materijalima, prvenstveno štampamo na tekstilu i to je jedan od naših veoma traženih zahteva koji ispunjavamo za zadovoljne klijente. Najčešće štampamo za korporativne klijente logoe. Njihove veoma zahtevne zamisli tako da smo prilagodjeni svim oblicima štampe. Najčešće je to sito tehnika štampe na tekstilu, ali sve više se primenjuje i digitalna štampa da li direktno na artikal ili preko digitalnih preslikača, bitno je da klijent na kraju bude zadovoljan. Mi našim iskustvom predlažemo klijentu najbolji izbor za samu štampu i naravno cenu, jer velikim tiražima pristupamo veoma ozbiljno, da li se radi o nečijem modnom brendu ili korporativnoj štampi logoa firme. Pored štampe na tekstilu radimo i štampu na svim ostalim reklamnim proizvodima. Sve više se primenjuje UV štampa na svim reklamnim proizvodima, ali i tampon štampa koja je ranijih godina bila najzastupljenija i danas ne zaostaje kada su veliki tirazi u pitanju.

Mašinski Vez

Vez kao jedan od najtrajnihih načina brendiranja takodje usluzno radimo na tekstilu, vaše je samo da pošaljete logo u vektorskom obliku, a mi ćemo primeniti na tekstil.

Često postavljena pitanja

Daćemo odgovore na neka pitanja koja nam se najviše postavljaju, i na taj način uštedimo malo vašeg i našeg vremena.

Odgovor na to neko tamo pitanje

Odgovor na to neko tamo pitanje

Odgovor na to neko tamo pitanje

Odgovor na to neko tamo pitanje

0 +
Proverenih Klijenata

Želite Popust?

Pošaljite nam Vašu email adresu i bićete obavešteni o aktuelnim akcijama i novinama koje budemo uvodili.